Wat Ik Doe

Animatie

Ik werk al jaren als animator voor de Kanjertraining. Samen met Digitale Klerken ontwikkelen we spannende verhalen van de 4 kanjerdieren voor de kleuterklassen van Nederland.

Motion Design

Motion design is het laten bewegen van ontwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een infographic of een bewegend logo. Maar wat ik bijvoorbeeld ook vaak maak zijn missie boodschappen van organisaties die door de animatie echt gaan raken.

Editing

Ik doe het tegenwoordig niet vaak meer, maar als editor heb ik ruim 10 jaar ervaring. Als editor vertel je vaak twee verhalen die samen een groter geheel worden. Ten eerste het verhaal in woord, dat kernachtig en duidelijk moet zijn, ten tweede een beeldverhaal dat groter mag zijn, authentiek en tot de verbeelding spreekt.

Wat zie jij voor je?

Je bent niet toevallig op mijn website beland. Jij loopt vast rond met een mooi idee dat realiteit moet worden. Ik wil je graag helpen om jouw idee realiteit te maken. Neem contact op om te kijken hoe wij samen kunnen werken.

Waarom kies jij voor mij?

Als ervaren animator sta ik klaar om jouw ideeën tot leven te brengen met unieke en boeiende animaties. Hier zijn enkele redenen waarom je voor mij zou moeten kiezen:

Laten we samenwerken om iets bijzonders te creëren!